Joel's snabba

Klockan slog elva och det var tid för ett stort och gott mål mat. Men problemet var att jag var hemma och här finns inga tjuriga mattanter som lägger ut massproducerad föda. Nej, jag var helt enkelt tvingad att göra nått själv.
Såååååååååååååååååå., vad ska vi nu hitta på? tänkte Joel när magen ännu en gång kurrade högt.
Inga matlådor, inga frysta köttbullar.... hmmm? Det här kommer bli lite mer avancerat än så ... men inga problem för problemlösaren Joel Vikner. Det här är miytt område: Hitta mat där du trodde det inte fanns änns ett litet dammkorn ( ett av mina många otroliga skills).
Så efter ett tag i kylen, skåp och hyllor har vi samlat ihop tillräckligt med olika saker för att kunna göra den Världsberömda och eftertraktade VIkner-grytan.

Receptet är enkelt:

Du tar allt du har ( eller vill ha), sen steker du köttet (man måste ha kött. Fisk och kykling kan också funka men kött är bäst) sen när köttet(eller fisken eller Kyklingen) är välstekt har du  i resten.  Resten kan betså av för att nämna några få: Mjölk,  tomatsås, matlagningsgrädde, tacosås, tacorester, matrester, övermogna grönsaker som ingen annan tänker äta och massa mer så klart.
  Till Grytan serveras vanligtvis pasta eller ris men jag föredrar pastan för den går snabbast :P
För att få i sig extra vitaminer kan du skölja en tomat och äta den. Skär den lite så ser det ganska trevligt ut. 

Till Vikner-Grytan serveras ketchup och såklart litervis av utsökt inte bokstavligen talat Röd mjölk och såklart en eller flera efterrätter (mihi).... MUMS

Klart slut Jv


Kommentarer
Postat av: vaaaa

haha lät minst sagt äckligt? kött,mjölk, grädde,ketchup och tacorester? och övermogna grönsaker? börja jobba på donken igen istället så göder dom dig nog där ska du se:P

2008-05-10 @ 01:23:53
Postat av: vaaa

de va jag alltså!:D

2008-05-10 @ 01:24:14
URL: http://steniis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0